CASA ARGENTINA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 203 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Argentina. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2024 om 22:29 Het was als vanouds weer top, heb genoten.
31 mei 2024 om 21:49 Het duurde 2 uur, geen 90 minuten!!!
26 apr 2024 om 4:20 goed eten ,maar deze keer het varkenshaasje wel heel klein.
15 apr 2024 om 4:32 heerlijk eten
31 mrt 2024 om 10:51 heerlijk eten alleen mijn stuk dat had bijna 1/5 vet of spier dat viel wat tegen want daar zit natuurlijk minder smaak aan.
30 mrt 2024 om 21:51 Lekker eten, snelle bezorging, een aanrader!
30 mrt 2024 om 21:29 Food quality is low. Meat contains parts that cannot be eaten. Price for that meat way too expensive and you only get a "meat loaf" for ~30e. Time to arrive was normally long.
24 mrt 2024 om 19:41 We hebben besteld maar niets ontvangen. We wachten al 2 uur en 10 minuten en nog steeds niets. Moet ik nu een beoordeling geven op eten die ik niet heb gekregen????
7 mrt 2024 om 7:55 Very expansive, Aweful food, poorly prepared, the meat was horrible and dry, the fries were made in old oil, me and my partner got sick a few hours after! The quantity was very poor, but in that case of such bad food was better that way Never again!
21 feb 2024 om 19:20 Good food
3 feb 2024 om 23:16 Gewoon goed en wat je voor thuisbezorgen kan en mag verwachten. Voor herhaling vatbaar. Saus bakje wat klein iets meer kan met een Quattro carne geen kwaad
18 dec 2023 om 10:46 Het vlees is heerlijk voor een redelijke prijs.