CASA ARGENTINA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 112 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Casa Argentina. Meer weten? Ontdek meer

11 nov 2022 om 17:41 HEERLIJK ETEN ALLES WAS GOED !!!
9 sep 2022 om 21:11 enige was dat de peper saus was overal, wat komt doordat deze niet goed gesloten was.
4 sep 2022 om 13:18 Eten was fantastisch, mixed grill besteld, alles warm en precies zoals ik had gevraagd.
4 sep 2022 om 0:11 lamskoteletten smaakten naar gas, patat was verbrand en aantal waren slap
27 aug 2022 om 20:04 Bezorging liet erg lang op zich wachten, maar het eten was wel echt goed! Dat heeft het langere wachten dan wel weer goed gemaakt
11 aug 2022 om 21:12 al de zoveelste keer dat ik een sms krijg oh je eten is er binnen 35 minuten en dan toch nog een extra uur moet wachten.
5 jul 2022 om 21:29 Prim eten, keurig tijdig bezorgt. Frietjes uitstekend knapperig
26 mei 2022 om 22:25 Steaks was supposed to be rare, it was medium/well-done. Shrimps lacked flavour, was cold and hard, Empanadas was soggy and they mixed all salades (potato, fruit, coleslaw,beans etc) in 1 tupewear box.... At least the fries and delivery was okay.
14 mei 2022 om 21:27 Delivered on time and the food was great! Steaks cooked to perfection, great fries, perfe!ct onions and piping hot! Gotta love Los Argentinos, also at home! Well worth the price!
24 apr 2022 om 21:35 Two times ordered and two times super service. Meat tasted super and grilled liked ordered - medium, chicken tenders were delicious. I will order for sure again. And I will miss such restaurant in switzerland!
16 apr 2022 om 20:17 Foarte gustoasă
2 apr 2022 om 21:58 Echt waanzinnig goede steak en heerlijk knapperige frietjes!